Yulaf Oraperl Tart

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI, MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve MELLA DOLGU-PAY ELMA ile çalışılmış

Yulaf Oraperl Tart

Elma Dolgu

  • MELLA CUSTARD CREAM : 0,500 kg
  • MELLA DOLGU-PAY ELMA : 0,375 kg
  • Süt : 1,000 l
  • Toplam ağırlık : 1,875 kg

 

  • Uygulama : MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve süt yaklaşık 4-6 dakika çırpılır. Daha sonra MELLA DOLGU-PAY ELMA eklenerek karıştırılır.

Yulaf Crumble

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI : 0,400 kg
  • Buğday unu : 0,400 kg
  • ORAPERL : 0,050 kg
  • Margarin/Tereyağı : 0,350 kg
  • Yumurta : 0,080 kg
  • Toplam ağırlık : 1,280 kg

 

  • Karıştırma süresi :  5 - 6 dakika, orta devirde
  • Fırın sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme süresi : 17-20 dakika

 

  • Uygulama : Yulaf oraperl tart çemberlerin tabanına uygulanır. Daha sonra, hazırlanan elma dolgu crumble hamurunun arasına doldurulur ve üzeri tekrar crumble ile doldurulur. Strudel formunda ürünler turta çemberine doldurularak pişirilir. Pudra şekeri elenerek dekorlanır.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir