Vegan Galeta

SEEDS & GRAINS ve MALT EKSTRAKT (SIVI) ile çalışılmış

Vegan Galeta
  • SEEDS & GRAINS : 4,000 kg
  • MALT EXTRAKT (SIVI) : 0,600 kg
  • Ay çekirdeği içi : 2,000 kg
  • Keten tohumu : 2,000 kg
  • Susam : 2,000 kg
  • Zeytinyağı : 0,600 kg
  • Şeker : 0,800 kg
  • Tuz :0,200 kg
  • Su, yaklaşık (50 ˚C) : 6,000 l  
  • Toplam ağırlık : 18,200 kg

 

  • Yoğurma süresi : 8 + 4 dakika, spiral yoğurucu
  • Hamur sıcaklığı : Yaklaşık 30 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur ağırlığı : 0,800 kg (60 x 80 cm bir tepsi için)
  • Ara dinlendirme : Yok
  • 2. Fermantasyon :  Yok
  • Fırın sıcaklığı : 140˚C’de, baca açık
  • Pişirme süresi : Yaklaşık 60 dakika
  • Topping : Susam
  • Uygulama : Yoğurma işleminden sonra hamur iki adet pişirme kağıdı arasına koyulur ve 2,6 mm kalınlığında inceltilir. Daha sonra ayarlı kesici ile is-tenilen büyüklüklerde kesilir, üzerine topping (susam, çörekotu vb.) uygulanır ve pişirilir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir