SEEDS & GRAINS ve MALT EKSTRAKT (SIVI) ile çalışılmış
SEEDS & GRAINS : 4,000 kg
MALT EXTRAKT (SIVI) : 0,600 kg
Ay çekirdeği içi : 2,000 kg
Keten tohumu : 2,000 kg
Susam : 2,000 kg
Zeytinyağı : 0,600 kg
Şeker : 0,800 kg
Tuz :0,200 kg
Su, yaklaşık (50 ˚C) : 6,000 l
Toplam ağırlık : 18,200 kg
Yoğurma süresi : 8 + 4 dakika, spiral yoğurucu
Hamur sıcaklığı : Yaklaşık 30 °C
1. Fermantasyon : Yok
Hamur ağırlığı : 0,800 kg (60 x 80 cm bir tepsi için)
Ara dinlendirme : Yok
2. Fermantasyon : Yok
Fırın sıcaklığı : 140˚C’de, baca açık
Pişirme süresi : Yaklaşık 60 dakika
Topping : Susam
Uygulama : Yoğurma işleminden sonra hamur iki adet pişirme kağıdı arasına koyulur ve 2,6 mm kalınlığında inceltilir. Daha sonra ayarlı kesici ile is-tenilen büyüklüklerde kesilir, üzerine topping (susam, çörekotu vb.) uygulanır ve pişirilir.