Triboon Omega 3
MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, MELLA GOURMET WHIP, ile çalışılmış
Karabuğday tart
- MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI : 0,400 kg
- Buğday unu : 0,400 kg
- CITROPERL : 0,050 kg
- Margarin/Tereyağı : 0,350 kg
- Yumurta : 0,080 kg
- Toplam ağırlık : 1,280 kg
Ganaj dolgu
- LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,200 kg
- MELLA GOURMET WHIP : 0,200 kg
- Tereyağı: 0,050 kg
- Omega 3 : 0,0 kg
- Toplam ağırlık : 0,815 kg
- Karıştırma süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
- Fırın sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
- Pişirme süresi : 17-20 dakika
- Uygulama : MELLA GOURMET WHIP 80 °C ‘ye ısıtılarak LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve tereyağı karıştırılır. Oda sıcaklığına getirildikten sonra Omega 3 ilave edilir ve uygulamaya hazır hale getirilir.