Stick Çikolata

LUBECA MILK INTENSE %37 SÜTLÜ DROP ile çalışılmış

Crunch bisküvi:

  • Petibör bisküvi: 0,150 kg
  • LUBECA SNC/SG %10: KAKAOLU FINDIK KREMASI 0,270 kg
  • LUBECA MILK INTENSE %37: SÜTLÜ DROP 0,075 kg
  • Toplam ağırlık: 0,495 kg

 

  • Uygulama: LUBECA MILK INTENSE %37 SÜTLÜ DROP temperlenir, içerisine LUBECA SNC/SG %10 KAKAOLU FINDIK KREMASI ve petibör bisküvi eklenerek karıştırılır. 
    Stick  silikon kalıplarının içine doldurulur.
     

Kayısı jel:

  • Kayısı Püresi  0,375 kg
  • Sorbitol: 0,010 kg
  • Dexstroz: 0,060 kg 
  • Pektin:  0,003 kg
  • Toz şeker: 0,250 kg
  • Toplam ağırlık: 0,698 kg
     
  • Uygulama: Tüm malzemeler bir tencerede 104⁰ C’ye kadar kaynatılır. Soğuduktan sonra silikon kalıpların ara kısmına 5 gram damlacık olarak eklenir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir