Speculoos Strudel

MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ, MELLA DOLGU-PAY ELMA ve MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ile çalışılmış

Speculoos Strudel

Speculoos Crumble

  • MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ : 0,400 kg
  • Buğday Unu : 0,400 kg
  • Margarin/Tereyağı : 0,350 kg
  • Yumurta : 0,080 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,230 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 17-20 dakika

 

  • Uygulama : Speculoos crumble çemberlerin tabanına uygulanır. Daha sonra, hazırlanan elma dolgu crumble hamurunun arasına doldurulur ve üzeri tekrar crumble ile doldurulur. Strudel formunda ürünler turta çemberine doldurularak pişirilir. 
     

 Elma Dolgu

  • MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ : 0,500 kg
  • MELLA DOLGU-PAY ELMA : 0,375 kg
  • Süt : 1,000 l
  • Toplam Ağırlık : 1,875 kg

 

  • Uygulama : MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve süt yaklaşık 4-6 dakika çırpılır. Daha sonra MELLA DOLGU-PAY ELMA eklenerek karıştırılır.

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir