MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ, MELLA DOLGU-PAY ELMA ve MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ile çalışılmış
Speculoos Crumble
MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ : 0,400 kg
Buğday Unu : 0,400 kg
Margarin/Tereyağı : 0,350 kg
Yumurta : 0,080 kg
Toplam Ağırlık : 1,230 kg
Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
Pişirme Süresi : 17-20 dakika
Uygulama : Speculoos crumble çemberlerin tabanına uygulanır. Daha sonra, hazırlanan elma dolgu crumble hamurunun arasına doldurulur ve üzeri tekrar crumble ile doldurulur. Strudel formunda ürünler turta çemberine doldurularak pişirilir.
Elma Dolgu
MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ : 0,500 kg
MELLA DOLGU-PAY ELMA : 0,375 kg
Süt : 1,000 l
Toplam Ağırlık : 1,875 kg
Uygulama : MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve süt yaklaşık 4-6 dakika çırpılır. Daha sonra MELLA DOLGU-PAY ELMA eklenerek karıştırılır.