Snickers Kolajen

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-DİNKELLİ ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve LUBECA WHITE CARAMEL ile çalışılmış

Snickers Kolajen

Tart hamuru

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-DİNKELLİ : 0,200 kg
  • Buğday unu : 0,200 kg
  • Margarin / Tereyağı : 0,200 kg
  • Su : 0,040  l   
  • Toplam Ağırlık : 0,640 kg

 

  • Karıştırma süresi : 5– 7 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler orta devirde yoğurulur
  • Fırın sıcaklığı : 175 – 185 °C
  • Pişirme süresi : yaklaşık 20 dakika

 

Snickers dolgu:

  • GOLDEN DOLGU KREMA KARAMEL: 0,100 kg
  • LUBECA MILK INTENSE: 0,200 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,150 kg
  • Tereyağı: 0,075 kg  
  • Şeker: 0,250 l  
  • Kolajen: 0,030 kg
  • Süt: 0,050 l
  • Kavrulmuş yer fıstığı: 0,100 kg 
  • Toplam ağırlık: 0,995 kg

 

  • Hazırlama süresi: 15 – 18 dakika
     
  • Uygulama: Toz şeker 130 °C’ye kadar eritilerek karamelize edilir. 80 °C ısıtılmış MELLA GOURMET WHIP karamelize edilmiş şeker ilave edilerek karıştırılır ardından tereyağı ilave edilir ve ılımaya bırakılır. Farklı bir kapta süt ve kolajen eritilir ve kavrulmuş yer fıstığı ile birlikte karamelize karışıma eklenerek kullanıma hazır edilir.

     

 

 

 

 

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir