MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-DİNKELLİ ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve LUBECA WHITE CARAMEL ile çalışılmış
Tart hamuru
MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-DİNKELLİ : 0,200 kg
Buğday unu : 0,200 kg
Margarin / Tereyağı : 0,200 kg
Su : 0,040 l
Toplam Ağırlık : 0,640 kg
Karıştırma süresi : 5– 7 dakika
Uygulama : Tüm malzemeler orta devirde yoğurulur
Fırın sıcaklığı : 175 – 185 °C
Pişirme süresi : yaklaşık 20 dakika
Snickers dolgu:
GOLDEN DOLGU KREMA KARAMEL: 0,100 kg
LUBECA MILK INTENSE: 0,200 kg
MELLA GOURMET WHIP: 0,150 kg
Tereyağı: 0,075 kg
Şeker: 0,250 l
Kolajen: 0,030 kg
Süt: 0,050 l
Kavrulmuş yer fıstığı: 0,100 kg
Toplam ağırlık: 0,995 kg
Hazırlama süresi: 15 – 18 dakika
Uygulama: Toz şeker 130 °C’ye kadar eritilerek karamelize edilir. 80 °C ısıtılmış MELLA GOURMET WHIP karamelize edilmiş şeker ilave edilerek karıştırılır ardından tereyağı ilave edilir ve ılımaya bırakılır. Farklı bir kapta süt ve kolajen eritilir ve kavrulmuş yer fıstığı ile birlikte karamelize karışıma eklenerek kullanıma hazır edilir.