Siyez Propolis

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ SİYEZLİ ve LUBECA WEISSE SCHOKO %33 ile çalışılmış

 Siyez Propolis

Pandispanya (6 x 22 çember ölçüsü):

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ SİYEZLİ : 0,200 kg
  • Yumurta : 0,140 kg
  • Su : 0,045 l
  • Toplam Ağırlık : 0,385 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5– 7 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler orta devirde çırpılarak, çembere doldurulur. Fırın sıcaklığı: 175 – 185 °C
  • Fırın Sıcaklığı: 175 – 185 °C
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 30 dakika

Propolis Krema (%10 Propolis & Polen):

  • LUBECA WEISSE SCHOKO %33 : 0,175 kg
  • MELLA COOKING CHEF : 0,160 kg
  • Tereyağı : 0,025 kg
  • Propolis : 0,020 kg
  • Polen : 0,030 kg
  • Tam Yağlı Süt : 0,050 l
  • Toplam Ağırlık : 0,460 kg

 

  • Uygulama : MELLA COOKING CHEF ısıtılır ve LUBECA WEISSE SCHOKO %33 ve tereyağı eklenerek karıştırılır. Farklı bir kapta önceden ısıtılmış süt içerisine, propolis ve polen çözdürülüp ilk karışıma yedirilir ve karışım soğumaya bırakılır. +5 / +15°C aralığında kullanılır.

Elma Dolgu

  • Küp Dilim Elma : 0,175 kg
  • MELLA COOKING CHEF : 0,080 kg
  • Tereyağı/Margarin : 0,030 kg
  • Jelatin Kitlesi : 0,025 kg
  • Su/Bal : 0,050 l
  • Toplam Ağırlık : 0,360 kg

 

  • Uygulama : MELLA COOKING CHEF ısıtılıp bal ve tereyağı ilave edilir, 1 - 2 dakika bu karışım 70 - 80 °C ısıda dinlendirilir. Farklı bir kapta ısıtılmış küp dilimi elma bu karışıma ilave edilerek 3 - 4 dakika 70 - 80 °C ısıtılmaya devam edilir. Jelatin kitlesi ilave edilerek soğumaya bırakılır. Arzu edi- len şekilde kullanılır.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir