Riviera Turta

GOLDEN MİS PANDİSPANYA MİKSİ ile çalışılmış

Riviera Turta
  • GOLDEN MİS PANDİSPANYA MİKS : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,650 kg
  • Su : 0,150 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,800 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika orta devirde
  • Hamur Ağırlığı : İsteğe göre
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 35 dakika

Riviera limon mousse 

  • MELLA COOKING CREAM : 1,400 kg
  • Limon : 0, 600 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,200 kg
  • Toz şeker : 0,200 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,025 kg
  • Toplam Sğırlık : 2,425 kg

Riviera Vişne Mousse 

  • MELLA COOKING CREAM : 1,000 kg
  • Vişne : 0,500 kg
  • Limon Suyu : 0,040 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,250 kg
  • Toz Şeker : 0,250 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,020 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,060 kg

Kaplama Sos

  • GOLDEN DOLGU KREMA LİMON : 0,500 kg
  • Glikoz Şurubu : 0,200 kg
  • Krema Yağı : 0,050 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,015 kg
  • Su : 0,050 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,580 kg

 

  • Uygulama :  Limon suyu ve vişne sıcak püre haline getirilip jelatin ilave edilir. Limon suyu ısıtılarak jelatin ilave edilir ılımaya bırakılır. Farklı bir kapta yumurta beyazı ve şeker ile hazırlanmış fransız mereng bu karışıma ilave edilir ve çırpılmış MELLA COOKIN CREAM ile karıştırılarak uygulamaya hazır hale getirilir. Farklı bir kapta şeker ve yumurta beyazı ile fransız mereng hazırlanır. Ve vişne püre ile karıştırılır. Farklı bir kapta çırpılmış MELLA COOKING CREAM bu karışıma yedirilerek uygulamaya hazır hale getirilir. Hazırlanan iki farklı mousse ile turta görseldeki gibi dekore edilir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir