MELLA RED VELVET MİKSİ ve GIANDUJA MILCH - FINDIKLI SÜTLÜ ÇİKOLATA ile çalışılmış
MELLA RED VELVET MİKSİ : 1,000 kg
Yumurta : 0,500 kg
Buğday Unu : 0,200 kg
Sıvı Yağ : 0,200 l
Su : 0,225 l
Toplam Ağırlık : 2,125 kg
Çırpma Süresi : 5 – 6 dakika, hızlı devirde
Fırın Sıcaklığı : 170 – 180 °C
Pişirme Süresi : Yaklaşık 9 dakika
Uygulama : Tüm malzemeler karıştırılır. Japones kalıplarına dökülür ve pişirilir.Krema
Krema:
GIANDUJA MILCH - FINDIKLI SÜTLÜ ÇİKOLATA : 1,000 kg
Tereyağı : 0,050 kg
Toplam Ağırlık : 1,050 kg
Çırpma Süresi : 2 – 3 dakika
Uygulama : Tüm malzemeler mikserde çırpılır.
Uygulama : Japones kalıplarında pişirilen kurabiyelerin arasına hazırlanmış krema sıkılır ve üzerleri isteğe göre fındık veya antepfıstığı ile süslenir.