Red Japones

MELLA RED VELVET MİKSİ ve GIANDUJA MILCH - FINDIKLI SÜTLÜ ÇİKOLATA ile çalışılmış

Red Japones
  • MELLA RED VELVET MİKSİ : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,500 kg
  • Buğday Unu : 0,200 kg
  • Sıvı Yağ : 0,200 l
  • Su : 0,225 l   
  • Toplam Ağırlık : 2,125 kg

 

  • Çırpma Süresi : 5 – 6 dakika, hızlı devirde
  • Fırın Sıcaklığı : 170 – 180 °C
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 9 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler karıştırılır. Japones kalıplarına dökülür ve pişirilir.Krema

 

Krema:

  • GIANDUJA MILCH - FINDIKLI SÜTLÜ ÇİKOLATA : 1,000 kg
  • Tereyağı : 0,050 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,050 kg

 

  • Çırpma Süresi : 2 – 3 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler mikserde çırpılır.

 

  • Uygulama : Japones kalıplarında pişirilen kurabiyelerin arasına hazırlanmış krema sıkılır ve üzerleri isteğe göre fındık veya antepfıstığı ile süslenir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir