Uygulama : MELLA PANDİSPANYA MİKSİ YULAFLI un ve tereyağı ilave edilerek yoğurulur ve pişirildikten sonra blender ile parçalanarak toz yulaf bisküvi formunda çemberlerin tabanlarına serilir.
Cheesecake Krema
MELLA MAESTRO : 0,800 kg
Quark : 0,550 kg
LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,300 kg
Şeker : 0,240 kg
Yumurta Sarısı : 0,080 kg
Süt : 0,320 kg
Limon Suyu : 0,030 kg
Yaprak Jelatin : 0,030 kg
Toplam Ağırlık : 2,350 kg
Uygulama : MELLA MAESTRO ve quark orta devirde 2-3 dakika çırpılır. Süt kaynatılarak, sırasıyla şeker, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve yu-murta sarısı ilave edilerek karıştırılır. Son olarak limon suyu ve jelatin ilave edilerek, hazırlanmış cheesecake çemberlerine doldurulur. 4-6 saat (+4) dolapta bekletildikten sonra arzu edilen soslar ile servis edilir.