Quark Cheesecake

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ YULAFLI, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, MELLA MAESTRO ile çalışılmış

Quark Cheesecake

Taban Hamuru

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ YULAFLI : 0,300 kg
  • Buğday Unu : 0,300 kg
  • Tereyağı : 0,300 kg
  • Toplam ağırlık : 0,900 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 4-5 dakika orta devirde
  • Hamur Ağırlığı : İsteğe göre
  • Fırın Sıcaklığı:  180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 15-18 dakika
  • Uygulama : MELLA PANDİSPANYA MİKSİ YULAFLI un ve tereyağı ilave edilerek yoğurulur ve pişirildikten sonra blender ile parçalanarak toz yulaf bisküvi formunda çemberlerin tabanlarına serilir.


Cheesecake Krema

  • MELLA MAESTRO : 0,800 kg
  • Quark : 0,550 kg
  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29 :  0,300 kg
  • Şeker : 0,240 kg
  • Yumurta Sarısı : 0,080 kg
  • Süt : 0,320 kg
  • Limon Suyu : 0,030 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,030 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,350 kg

 

  • Uygulama : MELLA MAESTRO ve quark orta devirde 2-3 dakika çırpılır. Süt kaynatılarak, sırasıyla şeker, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve yu-murta sarısı ilave edilerek karıştırılır. Son olarak limon suyu ve jelatin ilave edilerek, hazırlanmış cheesecake çemberlerine doldurulur. 4-6 saat (+4) dolapta bekletildikten sonra arzu edilen soslar ile servis edilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir