Paul Çikolata Turta

MELLA MON MACARON ile çalışılmış

Paul Çikolata Turta

Makaron Disk

  • MELLA MON MACARON : 1,000 kg
  • Su : 0,210 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,210 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika orta devirde
  • Hamur Ağırlığı : İsteğe göre
  • Fırın Sıcaklığı : 130 °C – 140 °C
  • Pişirme Süresi : 30 dakika

Paul Mousse 

  • LUBECA IVORY COAST %58 : 1,250 kg
  • Tereyağı : 0,700 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,750 kg
  • Yumurta Sarısı  : 0,250 kg
  • Toz Şeker : 0,400 kg
  • Toplam Ağırlık : 3,350 kg

Kaplama sos 

  • GOLDEN JÖLE ÇİKOLATA : 0,500 kg
  • Glikoz Şurubu : 0,200 kg
  • Krema Yağı : 0,050 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,015 kg
  • Su : 0,050 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,580 kg

 

  • Uygulama : MELLA MON MACARON 18 cm çapında disk olarak hazırlanır. LUBECA IVORY COAST %58 benmari edilir, Tereyağı mikserde  kabartılır, yumurta sarısı ilave edilir. Farklı bir kapta şeker ve yumurta beyazı ile fransız mereng hazırlanır. Ve tüm karışımlar birbirine yedirilir. İsteğe göre pasta formunda karışımlar dekore edilir
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir