MELLA GRAINY KEK MİKSİ, LUBECA IVORY COAST %55 ve MELLA WHIP ile çalışılmış
Kek Hamuru
MELLA GRAINY KEK MİKSİ : 0,650 kg
Yumurta : 0,325 kg
Ayçiçek yağı : 0,195 l
Su : 0,130 l
Toplam ağırlık : 1,300 kg
Karıştırma süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
Hamur ağırlığı : İsteğe göre
Fırın sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
Pişirme süresi : 35 dakika
Ganaj Krema
LUBECA IVORY COAST %55 : 0,300 kg
MELLA WHIP : 0,300 kg
Tereyağı : 0,80 kg
Toplam ağırlık : 0,680 kg
Uygulama : MELLA WHIP ısıtılarak, LUBCEA IVORY COAST %55 ve tereyağı ilave edilip karıştırılır, oda sıcaklığına getirildikten sonra uygulama için blender ile karıştırılarak kullanılır