Mont Blanc-Kestaneli

MELLA MOIST CHOCOLATE MİKSİ, MELLA COOKING CREAM ve LUBECA IVORY COAST %55 ile çalışılmış

Mont Blanc-Kestaneli
  • MELLA MOIST CHOCOLATE MİKSİ : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,400 kg
  • Sıvı Yağ : 0,400 kg
  • Su : 0,200 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,000 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
  • Hamur Ağırlığı : İsteğe göre
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 35 dakika

Kestaneli Mousse

  • MELLA COOKING CREAM : 1, 000 kg
  • LUBECA IVORY COAST %55 : 0, 250 kg
  • Süt : 0, 250 l
  • Kestane : 0,500 kg
  • Tereyağı : 0,050 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,025 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,200 kg
  • Toz Şeker : 0,200 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,500 kg

 

  • Uygulama : MELLA COOKING CREAM, süt ve kestane kaynatılır. LUBECA IVORY COAST %55, tereyağı ve jelatin eklenir. Yumurta beyazı ve şeker ile hazırlanmış mereng bu karışıma ilave edilir. Daha sonra çırpılmış MELLA COOKING CREAM ile karıştırılarak uygulamaya hazır hale getirilir.

Hindistan Cevizli Kaplama Sos

  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,300 kg
  • MELLA GOURMET WHIP : 0,500 kg
  • Hindistan Cevizi : 0,100 kg
  • Jelatin : 0,020 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,920 kg

 

  • Uygulama : MELLA GOURMET WHIP ısıtılır, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, jelatin ve Hindistan cevizi ilave edilerek karıştırılır.  Hazırlanan sos ile turtalar görseldeki gibi dekore edilir
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir