Marzipan Lebenniye

MELLA GOURMET WHIP, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, LUBECA GIANDUJA MILCH ile çalışılmış

Marzipan Lebenniye

Muhallebi:

  • MELLA GOURMET WHIP: 0,200 kg
  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29: 0,100 kg
  • Şeker: 0,130 kg
  • Nişasta: 0,030 kg
  • Süt: 0,800 l
  • Toplam ağırlık: 1,260 kg

 

İç kesme dolgu:

  • LUBECA GIANDUJA MILCH: 0,300 kg
  • Kavrulmuş badem: 0,100 kg
  • Toplam ağrılık: 0,400 kg

 

Üst dekor:

  • Tereyağı/Margarin: kg
  • Antep fıstığı: 0,030 kg
  • Toplam ağrılık: 0,080 kg

 

  • Uygulama: Marzipan yuvarlanır ve kaselere 100’er gram eklenir. Nuga ve kavrulmuş badem karıştırılır ve dilimlenir. Yuvarlanmış Marzipanlara serpiştirilir ve üzerine muhallebi dökülür. Son olarak tereyağı ısıtılır ve Antep fıstığı ilave edilir. Kaselere dekor olarak desen verilir.

 

 

 

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir