Köy Ekmeği

CRAFT MALZ, IREKS SAUER 250 ve PANIMALTIN ile çalışılmış

  • Buğday unu : 10,000 kg
  • CRAFT MALZ : 0,400 kg
  • PANIMALTIN : 0,150 kg
  • IREKS SAUER 250 : 0,200 kg
  • Tuz : 0,200 kg
  • Maya : 0,050 kg
  • Su, yaklaşık : 7,500 l
  • Toplam ağırlık : 18,500 kg

 

  • Yoğurma süresi : 3+12  dakika
  • Hamur sıcaklığı : 22 - 24 °C
  • 1. Fermantasyon : 15 dakika
  • Hamur ağırlığı : 0,450 kg
  • Uygulama : Hamur dinlendikten sonra parçalanarak ve dinlendirmeye bırakılır sonra  işlenerek +4 derece dolapta 16 – 18 saat fermante edilir .
  • İşleme şekli : Yuvarlak
  • Fırın sıcaklığı : 230 – 235 °C
  • Pişirme süresi : 30 – 35 dakika
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir