Kayısılı Havyar Bonbon

LUBECA WHITE CARAMEL %32 ile çalışılmış

Kayısılı Havyar

  • Kayısı Püresi : 0,375 kg
  • Toz Şeker : 0,050 kg
  • Ağar Ağar : 0,004 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,006 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,434 kg

 

  • Uygulama : Kayısı püresi ve toz şeker ağır ağır kaynayana kadar karıştırılır sonra yaprak jelatin eklenir. Hazırlanan karışım 50⁰ C’ye soğuyana kadar beklenir. Sonrasında +4⁰ C’de bekletilir. 2 kilo ayçiçek yağının içine küçük damlacıklar halinde yüksekten plastik torba ile sıkma işlemi yapılır. Daha sonra kevgir yardımı ile yağın içerisinden çıkartılıp havlu kâğıtların üzerinde 3 - 5 dakika bekletildikten sonra çikolatalarda ve tatlılarda kullanılır.

%32 Karamelize Beyaz Çikolatalı Ganaj

  • MELLA GOURMET WHIP : 0,175 kg
  • Sorbitol : 0,010 kg
  • Dexstroz : 0,010 kg
  • Portakal Kabuğu : 0,003 kg
  • Tuz : 0,002 kg
  • Tereyağı : 0,030 kg
  • LUBECA WHITE CARAMEL : 0,290 Kg
  • Toplam Ağırlık : 0,525 kg

 

  • Uygulama : MELLA GOURMET WHIP, sorbitol, dexstroz, portakal ka- buğu, tuz 90⁰C’ye kadar ısıtılır. Tereyağı ve LUBECA WHITE CARAMEL eklenir. 1 dakika blender edilir, kayısılı havyarın üzerine eklenir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir