Kayısılı Bar

LUBECA WHITE CARAMEL ile çalışılmış

Kayısılı Bar

Bar Çikolata

  • LUBECA WHITE CARAMEL : 0,400 kg
  • Kayısı Küpleri : 0,050 kg
  • Krembıl Bisküvi : 0,050 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,500 kg

 

  • Uygulama : LUBECA WHITE CARAMEL temperlenir ve bar kalıpların içine kayısı küpleri ve pişmiş krembıl tanecikleri ile lezzetlendirilir.

Krembıl Hamuru

  • Un : 0,100 kg
  • Toz Badem : 0,090 kg
  • Tereyağı : 0,140 kg
  • Toz Şeker : 0,120 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,450 kg

 

  • Uygulama : Tüm malzemeler mikserde topakçık olana kadar karıştırılır. 40 x 60 tepsiye yayılır. 160⁰ C 15 -20 dakika pişirilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir