Kavılca Ekmeği

DINKELBERGER-VOLLKORN ile çalışılmış

Kavılca Ekmeği
  • Buğday unu :  6,000 kg
  • DINKELBERGER-VOLLKORN : 4,000 kg
  • İREKS RUSTİCO : 0,400 kg
  • Tuz : 0,150 kg
  • Maya : 0,080 kg
  • Su, yaklaşık : 6,500 l  
  • Toplam ağırlık : 18,030 kg

 

  • Yoğurma süresi : 3 + 15 dakika
  • Hamur sıcaklığı : 26 °C – 28 °C
  • 1. Fermantasyon : 15 dakika
  • Hamur ağırlığı : 0,700 kg
  • Ara dinlendirme : 10 dakika
  • İşleme şekli : Somun
  • 2. Fermantasyon : +4 dolapta 16 – 18 saat fermante edilir  
  • Fırın sıcaklığı : 230˚C’de fırına verilir ve buhar verildikten sonra 210 ˚C’ye düşürülür.
  • Pişirme süresi : 30 - 32 dakika
  • Topping : DINKELBERGER-VOLLKORN 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir