Karabuğday Kolajen

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ KARABUĞDAYLI ve LUBECA IVORY COAST %58 ile çalışılmış

Karabuğday Kolajen

Pandispanya

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ KARABUĞDAYLI : 0,200 kg
  • Yumurta : 0,140 kg
  • Su : 0,045 l
  • Toplam Ağırlık : 0,385 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5– 7 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 175 – 185 °C
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 30 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler orta devirde çırpılarak, çembere doldurulur. Fırın sıcaklığı: 175 – 185 °C


Krema (%5 Kolajen)

  • LUBECA IVORY COAST %58 : 0,200 kg
  • MELLA MAESTRO : 0,200 kg
  • Tereyağı : 0,035 kg
  • Kolajen : 0,025 kg
  • Tam Yağlı Süt : 0,050 l
  • Toplam Ağırlık : 0,510 kg

 

  • Uygulama : MELLA MAESTRO ısıtılır ve LUBECA IVORY COAST %58 ve tereyağı eklenerek karıştırılır. Farklı bir kapta önceden ısıtılmış süt içerisine, kolajen çözdürülüp   ilk   karışıma   yedirilir   ve   karışım soğumaya bırakılır. +5 / +15°C aralığında kullanılır.

Karabuğday Crumle

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ KARABUĞDAYLI : 0,080 kg
  • Tereyağı/Margarin : 0,025 kg
  • Yumurta : 0,015 kg
  • Su/Bal : 0,035 l
  • Toplam Ağırlık : 0,185 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 2 – 3 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 175 – 185 °C
  • Pişirme Süresi : 12 – 14 dakika
  • Uygulama : MELLA PANDİSPANYA MİKSİ KARABUĞDAYLI, tereyağı ve yumurta ve orta devirde karıştırılarak kırıntı hamuru hazırlanır ve pişirilir. Su ya da bal ilave edilerek kırıntı formunda kullanılır
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir