Karabuğday - Elma Crumble

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI, MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve MELLA DOLGU PAY ELMA ile çalışılmış

Karabuğday - Elma Crumble

Elma Dolgu

  • MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ : 0,500 kg
  • MELLA DOLGU PAY ELMA : 0,375 kg
  • Süt : 1,000 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,275 kg

Karabuğday Crumble

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI : 0,400 kg
  • Margarin : 0,140 kg
  • Yumurta : 0,040 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,580 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 17-20 dakika
  • Uygulama : Karabuğday crumble çemberlerin tabanına isteğe göre dekore edilerek yayılır. MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ su ilave edilerek orta devirde 4-6 dakika çırpılarak uygulamaya hazır hale getirilir. Elma dolgu, crumble üzerine uygulanır. Crumble formunda ürünler turta çem-berlerinde pişirilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir