MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI, MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve MELLA DOLGU PAY ELMA ile çalışılmış
Elma Dolgu
MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ : 0,500 kg
MELLA DOLGU PAY ELMA : 0,375 kg
Süt : 1,000 kg
Toplam Ağırlık : 2,275 kg
Karabuğday Crumble
MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI : 0,400 kg
Margarin : 0,140 kg
Yumurta : 0,040 kg
Toplam Ağırlık : 0,580 kg
Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
Pişirme Süresi : 17-20 dakika
Uygulama : Karabuğday crumble çemberlerin tabanına isteğe göre dekore edilerek yayılır. MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ su ilave edilerek orta devirde 4-6 dakika çırpılarak uygulamaya hazır hale getirilir. Elma dolgu, crumble üzerine uygulanır. Crumble formunda ürünler turta çem-berlerinde pişirilir.