Karabuğday Citroperl Tart
MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI, MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ, GOLDEN DOLGU KREMA LİMON ve CITROPERL ile çalışılmış
Karabuğday Crumble
- MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI : 0,400 kg
- Buğday Unu : 0,400 kg
- CITROPERL : 0,050 kg
- Margarin/Tereyağ : 0,350 kg
- Yumurta : 0,080 kg
- Toplam Ağırlık : 1,280 kg
- Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
- Fırın Sıcaklığı : 180 – 190 °C
- Pişirme Süresi : 17-20 dakika
Limon dolgu:
- MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ : 0,500 kg
- GOLDEN DOLGU KREMA LİMON : 0,375 kg
- Süt : 1,000 l
- Toplam Ağırlık : 1,875 kg
- Uygulama : Tüm malzemeler ilave edilerek crumble hamuru hazırlanır. Kara-buğday crumble çemberlerin tabanına isteğe göre dekore edilerek yerleştirilir. MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve su orta devirde 4-6 dakika çırpılarak uygulamaya hazır hale getirilir. Elma dolgu, yulaf crumble hamurunun arasına doldurulur ve üzeri tekrar crumble hamuru ile kaplanır. Strudel formunda ürünler turta çemberlerine doldurularak pişirilir.