Karabuğday Citroperl Tart

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI, MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ, GOLDEN DOLGU KREMA LİMON ve CITROPERL ile çalışılmış

Karabuğday Citroperl Tart

Karabuğday Crumble

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-KARABUĞDAYLI : 0,400 kg
  • Buğday Unu : 0,400 kg
  • CITROPERL : 0,050 kg
  • Margarin/Tereyağ : 0,350 kg
  • Yumurta : 0,080 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,280 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
  • Fırın Sıcaklığı : 180 – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 17-20 dakika

Limon dolgu:

  • MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ : 0,500 kg
  • GOLDEN DOLGU KREMA LİMON : 0,375 kg
  • Süt : 1,000 l
  • Toplam Ağırlık : 1,875 kg

 

  • Uygulama :  Tüm malzemeler ilave edilerek crumble hamuru hazırlanır. Kara-buğday crumble çemberlerin tabanına isteğe göre dekore edilerek yerleştirilir. MELLA CUSTARD KREMA MİKSİ ve su orta devirde 4-6 dakika çırpılarak uygulamaya hazır hale getirilir. Elma dolgu, yulaf crumble hamurunun arasına doldurulur ve üzeri tekrar crumble hamuru ile kaplanır. Strudel formunda ürünler turta çemberlerine doldurularak pişirilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir