LUBECA WEISSE SCHOKO %29-BEYAZ ÇİKOLATA ve LUBECA GHANA %85-BITTER DROP ile çalışılmış
Hindistan cevizli Ganaj
MELLA GOURMET WHIP : 0,150 kg
Sorbitol : 0,005 kg
Dekstroz : 0,005 kg
Hindistan Cevizi : 0,020 kg
Glikoz : 0,025 kg
LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,370 kg
Hindistan Cevizi yağı : 0,025 kg
Toplam Ağırlık : 0,600 kg
Uygulama : MELLA GOURMET WHIP, sorbitol, glikoz ısıtılır. LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve hindistan cevizi yağını eklendikten sonra soğutulur. LUBECA GHANA %85 BİTTER DROP ile çikolata kalıplarına kabuk yapılır ve hindistan cevizi dolgusu doldurulur. Çikolata dolabında donduktan sonra çikolata ile üstü kapatılıp tekrar dolapta soğutulur 10 dakika bekletilir ve sunum haline gelir.