Grainy Pie

MELLA GRAINY KEK MİKSİ, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ile çalışılmış

Grainy Pie
  • MELLA GRAINY KEK MİKSİ : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,350 kg
  • Ayçiçek Yağı : 0,300 l
  • Su : 0,225 l
  • Toplam Ağırlık : 1,875 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
  • Hamur Ağırlığı : 0,400 kg
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 35 dakika


Polen Ganaj

  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 1,000 kg
  • MELLA MAESTRO : 0,850 kg
  • Tereyağı : 0,210 kg
  • Polen : 0,040 kg
  • Toplam ağırlık : 2,100 kg

 

  • Uygulama : MELLA MAESTRO 90°C ısıtıldıktan sonra LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve tereyağı ilave edildikten sonra homojen bir yapı oluşana dek karıştırılır. 4 – 6 saat +4°C derecede dinlendirildikten sonra uygulama için orta devirde çırpılır. Son olarak polen ilave edilerek kullanıma hazır hale getirilir. Kek 3 parça olacak şekilde kesilir ve her katın arasına hazırlanan ganaj sürülerek dilim pasta formunda görseldeki şekilde hazırlanır.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir