MELLA GRAINY KEK MİKSİ, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ile çalışılmış
MELLA GRAINY KEK MİKSİ : 1,000 kg
Yumurta : 0,350 kg
Ayçiçek Yağı : 0,300 l
Su : 0,225 l
Toplam Ağırlık : 1,875 kg
Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
Hamur Ağırlığı : 0,400 kg
Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
Pişirme Süresi : 35 dakika
Polen Ganaj
LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 1,000 kg
MELLA MAESTRO : 0,850 kg
Tereyağı : 0,210 kg
Polen : 0,040 kg
Toplam ağırlık : 2,100 kg
Uygulama : MELLA MAESTRO 90°C ısıtıldıktan sonra LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve tereyağı ilave edildikten sonra homojen bir yapı oluşana dek karıştırılır. 4 – 6 saat +4°C derecede dinlendirildikten sonra uygulama için orta devirde çırpılır. Son olarak polen ilave edilerek kullanıma hazır hale getirilir. Kek 3 parça olacak şekilde kesilir ve her katın arasına hazırlanan ganaj sürülerek dilim pasta formunda görseldeki şekilde hazırlanır.