Glutensiz Yağlı Tohum Ekmeği

SINGLUPLUS SEEDS ile çalışılmış

Glutensiz Yağlı Tohum Ekmeği
  • SINGLUPLUS SEEDS : 10,000 kg
  • Tuz : 0,150 kg
  • Maya : 0,350 kg
  • Su, Yaklaşık : 6,500 l  
  • Toplam Ağırlık : 17,000 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 2 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 22 – 23 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur Ağırlığı : 0,500 kg
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Küçük tost ekmeği kalıplarında
  • Topping : İsteğe göre
  • 2. Fermantasyon Yaklaşık :  45 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 45 dakika (ekmek iç sıcaklığı 96 ˚C oluncaya kadar)
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir