Glutensiz Soft Bun

SOFTBUN-MIX GLUTEN-FREE ile çalışılmış

Glutensiz Soft Bun
  • SOFTBUN-MIX GLUTEN-FREE : 10,000 kg
  • Sıvı Yağ : 0,500 kg
  • Tuz :  0,170 kg
  • Maya : 0,400 kg
  • Su, Yaklaşık : 7,000 l  
  • Toplam Ağırlık : 18,070 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 2 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 26 – 27 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur Ağırlığı : 0,070 kg
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Soft bun 
  • Topping : Yok
  • 2. Fermantasyon :  60 - 65 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
  • Pişirme Süresi : 16 - 18 dakika
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir