Glutensiz Pizza Tabanı

SINGLUPLUS ile çalışılmış

Glutensiz Pizza Tabanı
  • SINGLUPLUS : 10,000 kg
  • Sıvı Yağ : 0,400 kg
  • Kabartma Tozu : 0,200 kg
  • Maya: 0,400 : kg
  • Su, Yaklaşık (18 – 20 °C) : 8,500 l  
  • Toplam Ağırlık : 19,500 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 4 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 24 – 25 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur Ağırlığı : 0.250 kg – 0.300 kg Ø 24 cm pizza için
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Pizza
  • 2. Fermantasyon :  30 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 210˚C’de
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 20 dakika
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir