Glutensiz Pandispanya

SPONGE CAKE MIX GLUTEN FREE, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve MELLA WHIP ile çalışılmış

Glutensiz Pandispanya
  • SPONGE CAKE MIX GLUTEN FREE : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,800 kg
  • Su : 0,100 l
  • Toplam Ağırlık : 1,900 kg

 

  • Karıştırma Süresi: 6 - 8 dakika
  • Litre Ağırlığı: 0,290 – 0,320 kg/l
  • Hamur Ağırlığı: 0,500 – 0,550 kg
  • Fırın Sıcaklığı: 190 – 200 °C
  • Pişirme Süresi: 25 - 30 dakika
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir