Glutensiz Mini Roll Ekmekleri

SINGLUPLUS ROLL ile çalışılmış

Glutensiz Mini Roll Ekmekleri
  • SINGLUPLUS ROLL : 10,000 kg
  • Sıvı Yağ : 0,200 kg
  • Tuz : 0,180 kg
  • Maya : 0,300 kg
  • Su, Yaklaşık : 6,500 l  
  • Toplam Ağırlık : 17,180 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 2 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 26 – 27 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur Ağırlığı : 0,070 kg
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Mini roll ekmekleri
  • 2. Fermantasyon : 45 – 50 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 230˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 190˚C’ye düşürülür
  • Pişirme Süresi : 18 – 20 dakika
  • Uygulama : Hamur parçalara bölünür ve pürüzsüz olacak şekilde yuvarlanır. Yuvarlak hamur parçalarına uzunlamasına şekil verilir ve dikiş yerleri altta kalacak şekilde baget tepsilerine yerleştirilir. Fermantasyondan sonra bıçak atılır ve buhar verilerek pişirilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir