Glutensiz Lauge Sandviç

SINGLUPLUS ROLL ve BREZELLAUGE ile çalışılmış

Glutensiz Lauge Sandviç
  • SINGLUPLUS ROLL : 10,000 kg
  • Sıvı yağ : 0,200 kg
  • Tuz : 0,180 kg
  • Maya : 0,300 kg
  • Su, yaklaşık : 6,500 l  
  • Toplam ağırlık : 17,180 kg

 

  • Yoğurma Süresi: 2 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı: 26 – 27 °C
  • 1. Fermantasyon: 15 dakika
  • Hamur Ağırlığı: 0,100 kg
  • Ara Dinlendirme: Yok
  • İşleme Şekli: Sandviç
  • 2. Fermantasyon: 15 dakika
  • Topping: BREZELLAUGE
  • Fırın sıcaklığı: 230˚C’de ekmek fırına verilir daha sonra sıcaklık 190˚C’ye düşürülür
  • Pişirme süresi: 18 – 20 dakika
  • Uygulama: Hamur parçalara bölünür ve pürüzsüz olacak şekilde yuvarlanır. Yuvarlak hamur parçalarına uzunlamasına şekil verilir ve son fermentasyona bırakılır. +4 derecede üst yüzeyi kurutulur. BREZELLAUGE ye bandırıldıktan sonra isteğe göre dekorlanır ve dikiş yerleri altta kalacak şekilde baget tepsilerine yerleştirilir, bıçak atılır ve buhar verme-den pişirilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir