Glutensiz Ekmek

SINGLUPLUS ile çalışılmış

Glutensiz Ekmek
  • SINGLUPLUS : 10,000 kg
  • Sıvı Yağ : 0,400 kg
  • Tuz : 0,080 kg
  • Maya : 0,400 kg
  • Su, (18 – 20 °C) yaklaşık : 8,800 l  
  • Toplam Ağırlık : 19,680 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 2 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 26 – 27 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur Ağırlığı : 0,500 kg
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre 
  • 2. Fermantasyon :  40 - 45 dakika 
  • Topping : SINGLUPLUS
  • Fırın Sıcaklığı : 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra  sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
  • Pişirme Süresi : 30 - 35 dakika
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir