Ekler Hamuru:
Şeker: 0,050 kg
Su: 1,750 l
SINGLUPLUS: 1,000 kg
Sıvı Yağ: 0,500 l
Yumurta, Yaklaşık: 1,200 kg
Toplam Ağırlık: 4,500 kg
Fırın Sıcaklığı: 210 - 220° C, çok az buhar verilir, 2 dakika sonra baca açılır
Pişirme Süresi: Yaklaşık 20 – 25 dakika
Uygulama: Su ve şeker kaynatılır, ardından SINGLUPLUS ve sıvı yağ eklenerek pürüzsüz yapıya ulaşıncaya kadar ocakta pişirilir. Pişirilen karışım mikserde çırpılarak 40° C kadar soğutulur ve ardından azar azar yumurta eklenerek karıştırılır. Ekler için uygun yapıya ulaşan hamur sıkma torbasına konularak pişirme tepsilerine dökülür ve pişirilir
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr