Glutensiz Dürüm Ekmeği

SINGLUPLUS ile çalışılmış

Glutensiz Dürüm Ekmeği
  • SINGLUPLUS : 10,000 kg
  • Sıvı Yağ : 0,400 kg
  • Kabartma Tozu : 0,200 kg
  • Maya : 0,400 kg
  • Su, yaklaşık (18 – 20 °C) : 8,500 l  
  • Toplam Ağırlık : 19,500 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 4 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 24 – 25 °C
  • 1. Fermantasyon : Yok
  • Hamur Ağırlığı : 24 cm Ø için yaklaşık 0,100 kg
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Dürüm ekmeği
  • 2. Fermantasyon Yaklaşık : 30 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 260 ºC
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 2 dakika

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir