Glutensiz Ciabatta

SINGLUPLUS CIABATTA ile çalışılmış

Glutensiz Ciabatta
  • SINGLUPLUS CIABATTA : 10,000 kg
  • Zeytinyağı : 0,250 kg
  • Tuz : 0,130 kg
  • Maya : 0,250 kg
  • Su, yaklaşık : 7,500 l  
  • Toplam Ağırlık : 18,130 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 4 + 6 dakika
  • Hamur Sıcaklığı : 23 – 24 °C
  • 1. Fermantasyon : 50 dakika
  • Hamur Ağırlığı : İsteğe göre
  • Ara Dinlendirme : Yok
  • İşleme Şekli : Ciabatta
  • 2. Fermantasyon :  Yaklaşık 25 dakika 
  • Topping : SINGLUPLUS CIABATTA
  • Fırın Sıcaklığı : 230˚C, buhar verilir
  • Pişirme Süresi : 26 - 28 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar yoğurulur ve yağlanmış plastik kaplarda dinlenmeye bırakılır. 1. Fermantasyondan sonra hamur, üzerine nişasta serpilmiş tezgaha yerleştirilir. Hamurun üzerine nişasta serpilir ve istenilen ağırlık ve boyutlarda kesilir. Ardından hamur parçaları tepsilere yerleştirilir ve fermantasyona bırakılır. 2. Fermantasyondan sonra hamurlar buhar verilerek pişirilir. 
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir