Glutensiz Çay Kekleri

SPONGE CAKE-MIX GLUTEN-FREE ile çalışılmış

  • SPONGE CAKE-MIX GLUTEN-FREE : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,550 kg
  • Su : 0,400 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,950 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 2 - 3 dakika
  • Hamur Ağırlığı : 0,350 – 0,400 kg
  • Fırın Sıcaklığı : 170 °C 
  • Pişirme Süresi : 40 - 50 dakika
  • Uygulama : Bütün malzemeler karıştırılır, kek kalıplarına dökülür ve pişirilir.

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir