Glutensiz Brownie

BROWNIE-MIX GLUTEN-FREE ve LUBECA MILK INTENSE %37 ile çalışılmış

Glutensiz Brownie

Kek Hamuru

  • BROWNIE-MIX GLUTEN-FREE: 1,000 kg
  • Sıvı Yağ: 0,160 kg
  • Su:  0,190 l   
  • Toplam Ağırlık: 1,350 kg

 

  • Karıştırma Süresi: 3 dakika
  • Fırın Sıcaklığı: 170 – 180 °C
  • Pişirme Süresi: yaklaşık 25 dakika
  • Uygulama: Tüm malzemeler birlikte karıştırılır ve 800 gramlık baklava tepsilerine dökülüp pişirilir.

 

Krema Dolgu

  • Süt:  0,500 l
  • Tereyağı:  0,300 kg
  • Yumurta Sarısı: 0,100 kg
  • LUBECA MILK INTENSE: %37 0,400 kg
  • MELLA WHIP: 0,150 l
  • Toplam Ağırlık: 1,450 kg
  • Uygulama : Süt, tereyağı kaynatılır, ardından kaynatılmış karışımın içerisine LUBECA MILK INTENSE %37 ve yumurta sarısı ilave edilerek yaklaşık 15 dakika blender ile karıştırılır. Karışım bir gün +4°C bekletildikten sonra MELLA WHIP ilave edilerek çırpılır. Kek ortadan İki eşit parçaya kesilir. İlk katın üzerine krema sürülür ve vişne parçacıkları koyulur. Üzerine ikinci kat kek koyulur ve krema ile kapatılır. En üst kattaki kremanın üzerine kekten kalan parçalar iri elekten elenerek dekor yapılır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir