Gluten Free Cake - White

SPONGE CAKE MIX-GLUTEN-FREE ve SHOCO WEISSE %29 ile çalışılmış

  • SPONGE CAKE MIX-GLUTEN-FREE: 1,000 kg
  • Yumurta:  0,800 kg
  • Su:  0,150 l   
  • Toplam Ağırlık: 1,950 kg

 

  • Çırpma Süresi: 8 dakika
  • Uygulama: Tüm malzemeler birlikte orta devirde karıştırılır ve 800 gramlık baklava tepsilerine dökülüp pişirilir.
  • Fırın Sıcaklığı: 180 – 190 °C
  • Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika
     

Krema Dolgusu

  • WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA:  1,000 kg
  • Tereyağı:  0,600 kg
  • Yumurta Sarısı: 0,200 kg
  • Süt:  1,000 l   
  • Toplam Ağırlık: 2,800 kg

 

  • Karıştırma Süresi: 3 dakika
  • Uygulama: Süt, tereyağı ve yumurta sarısı beraber kaynatılır, ardından kaynatılmış karışımın içerisine çikolata ilave edilerek yaklaşık 15 dakika blender ile karıştırılır.  Karışım bir gün buzdolabında bekletildikten sonra 1 kg kremaya 300 gram MELLA WHIP ilave edilerek çırpılır.
  • Fırın Sıcaklığı: 170 – 180 °C    
  • Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika
  • Uygulama: Kek ortadan enlemesine İki eşit parçaya kesilir. İlk katın üzerine krema sürülür ve frambuaz parçacıkları koyulur. Üzerine ikinci kat koyulur ve krema ile kapatılır. Üzeri isteğe göre süslenir.

 

Kaplama sos 

  • GOLDEN JÖLE ÇİKOLATA:  0,500 kg
  • Glikoz şurubu: 0,200 kg
  • Krema yağı: 0,050 kg
  • Yaprak jelatin: 0,015 kg
  • Su: 0,050 kg
  • Toplam ağırlık: 0,580 kg
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir