SPONGE CAKE MIX-GLUTEN-FREE ve SHOCO WEISSE %29 ile çalışılmış
SPONGE CAKE MIX-GLUTEN-FREE: 1,000 kg
Yumurta: 0,800 kg
Su: 0,150 l
Toplam Ağırlık: 1,950 kg
Çırpma Süresi: 8 dakika
Uygulama: Tüm malzemeler birlikte orta devirde karıştırılır ve 800 gramlık baklava tepsilerine dökülüp pişirilir.
Fırın Sıcaklığı: 180 – 190 °C
Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika
Krema Dolgusu
WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA: 1,000 kg
Tereyağı: 0,600 kg
Yumurta Sarısı: 0,200 kg
Süt: 1,000 l
Toplam Ağırlık: 2,800 kg
Karıştırma Süresi: 3 dakika
Uygulama: Süt, tereyağı ve yumurta sarısı beraber kaynatılır, ardından kaynatılmış karışımın içerisine çikolata ilave edilerek yaklaşık 15 dakika blender ile karıştırılır. Karışım bir gün buzdolabında bekletildikten sonra 1 kg kremaya 300 gram MELLA WHIP ilave edilerek çırpılır.
Fırın Sıcaklığı: 170 – 180 °C
Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika
Uygulama: Kek ortadan enlemesine İki eşit parçaya kesilir. İlk katın üzerine krema sürülür ve frambuaz parçacıkları koyulur. Üzerine ikinci kat koyulur ve krema ile kapatılır. Üzeri isteğe göre süslenir.