Flan Tart

MELLA GOURMET WHIP, MELLA KREMA MİKSİ, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ ile çalışılmış

Flan Tart

Flan Dolgu

  • Süt : 1,500 l
  • Yumurta Sarısı : 0,050 kg
  • Şeker : 0,050 kg
  • MELLA GOURMET WHIP : 0,150 l
  • MELLA KREMA MİKSİ : 0,250 kg
  • LUBECA WEISSE SCHOCO %29 : 0,150 kg   
  • Toplam Ağırlık : 2,150 kg

 

  • Uygulama : Süt, yumurta sarısı, şeker ve MELLA GOURMET WHIP 80°C ısıtılır. MELLA KREMA MİKSİ ve eritilmiş LUBECA WEISSE SCHOCO %29 ilave edilerek blender ile homojen karıştırılır.


Tart Hamuru

  • MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ : 0,250 kg
  • Buğday Unu : 0,250 kg
  • Tereyağı : 0,250 kg
  • Yumurta : 0,100 kg   
  • Toplam Ağırlık : 0,850 kg

 

  • Yoğurma Süresi : 3 - 4 dakika
  • Fırın Sıcaklığı : 190 – 200 °C
  • Pişirme Süresi : yaklaşık 40 dakika
  • Uygulama : Hazırlanan hamur 6 x 22 cm ebatlarındaki çemberlerin içine uygulanır. Daha sonra hazırlanan flan dolgu tart hamurunun içine dökülerek pişirilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir