MELLA GOURMET WHIP, MELLA KREMA MİKSİ, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ ile çalışılmış
Flan Dolgu
Süt : 1,500 l
Yumurta Sarısı : 0,050 kg
Şeker : 0,050 kg
MELLA GOURMET WHIP : 0,150 l
MELLA KREMA MİKSİ : 0,250 kg
LUBECA WEISSE SCHOCO %29 : 0,150 kg
Toplam Ağırlık : 2,150 kg
Uygulama : Süt, yumurta sarısı, şeker ve MELLA GOURMET WHIP 80°C ısıtılır. MELLA KREMA MİKSİ ve eritilmiş LUBECA WEISSE SCHOCO %29 ilave edilerek blender ile homojen karıştırılır.
Tart Hamuru
MELLA BRONZ SPECULOOS MİKSİ : 0,250 kg
Buğday Unu : 0,250 kg
Tereyağı : 0,250 kg
Yumurta : 0,100 kg
Toplam Ağırlık : 0,850 kg
Yoğurma Süresi : 3 - 4 dakika
Fırın Sıcaklığı : 190 – 200 °C
Pişirme Süresi : yaklaşık 40 dakika
Uygulama : Hazırlanan hamur 6 x 22 cm ebatlarındaki çemberlerin içine uygulanır. Daha sonra hazırlanan flan dolgu tart hamurunun içine dökülerek pişirilir.