Fıstıklı Gato

MELLA MOIST CHOCOLATTE MİKSİ ile çalışılmış

Fıstıklı Gato
  • MELLA MOIST CHOCOLATTE MİKSİ : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,400 kg
  • Sıvı Yağ : 0,400 kg
  • Su : 0,200 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,000 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika, orta devirde
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 35 dakika

Fıstıklı Mousse :

  • MELLA COOKING CREAM : 1, 000 kg
  • LUBECA IVORY COAST %55 : 0, 250 kg
  • Süt  : 0, 250 l
  • Fıstık : 0,500 kg
  • Tereyağı : 0,050 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,025 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,200 kg
  • Şeker : 0,200 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,500 kg

 

  • Uygulama : MELLA COOKING CREAM, süt ve fıstık kaynatılır. LUBECA IVORY COAST %55, tereyağı ve jelatin eklenir. Yumurta beyazı ve şeker ile hazırlanmış mereng bu karışıma ilave edilir. Daha sonra çırpılmış MELLA COOKING CREAM ile karıştırılarak uygulamaya hazır hale getirilir.


Çikolata Püskürtme :

  • LUBECA WEISSE SCHOCO %29 : 0,500 kg
  • LUBECA CACAO BUTTER : 0,100 kg
  • Krema Yağı : 0,400 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,000 kg

 

  • Uygulama : Çikolata püskürtme ile turta dekore edilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir