Hamur ağırlığı : Mevcut olan ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız
Ara dinlendirme : 15 dakika,
İşleme şekli : Somun
2. Fermantasyon : Yaklaşık 18-22 saat oda sıcaklığında
Fırın sıcaklığı : 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
Pişirme süresi : 27 - 35 dakika
Topping : Kabak çekirdeği içi (yumuşatılmış), Darı ezmesi, susam (9:2:1)
Uygulama : Hamur yoğurulduktan sonra bir kabın içine alınıp, 30 dakika boyunca dinlendirilmeye bırakılır, dinlendirilen hamur gramajlarında kesilip ara dinlendirmeye bırakılır, ara dinlendirme tamamlandıktan sonra işlenip pa-salara alınıp, oda sıcaklığında 18-22 saat fermante edilir ,tek bıçak atılıp fırına verilir