Dinkelli Baget

DINKELBERGER-VOLLKORN ve İREKS STABILAZ ile çalışılmış

  • Buğday unu : 7,000 kg
  • DINKELBERGER-VOLLKORN : 3,000 kg
  • İREKS STABILAZ : 0,100 kg
  • Tuz : 0,150 kg
  • Maya : 0,150 kg
  • Su, yaklaşık : 7,500 l  
  • Toplam ağırlık : 17,900 kg

 

  • Yoğurma süresi : 3 + 8 dakika
  • Hamur sıcaklığı : 27 °C – 28 °C
  • 1. Fermantasyon : 15 dakika
  • Hamur ağırlığı : 0,320 kg
  • Ara dinlendirme : 20 dakika
  • İşleme şekli : Baget
  • 2. Fermantasyon :  +4 dolapta yaklaşık 16-18 saat fermante edilir. 
  • Fırın sıcaklığı : 230˚C’de fırına verilir ve buhar verildikten sonra 200 ˚C’ye düşürülür
  • Pişirme süresi :  Yaklaşık 30 dakika
  • Topping : DINKELBERGER-VOLLKORN
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir