Dinkel Ekmeği

DİNKELBERGER VOLLKORN ile çalışılmış

Dinkel Ekmeği
  • DİNKELBERGER VOLLKORN : 10,000 kg
  • Maya : 0,300 kg
  • Su, yaklaşık : 7,500 l 
  • Toplam ağırlık : 17,800 kg

 

  • Yoğurma süresi : 15 dakika yavaş, spiral yoğurucu 
  • Hamur sıcaklığı : 27 °C – 28 °C
  • 1. Fermantasyon : 20 dakika
  • Hamur ağırlığı : 0,470 kg
  • Ara dinlendirme : Yok 
  • İşleme şekli : Kalıpta 
  • 2. Fermantasyon : 60 dakika fermantasyon odasında 
  • Fırın sıcaklığı : 230˚C’de fırına verilir ve buhar verildikten sonra 200 ˚C’ye düşürülür.
  • Pişirme süresi : 40 - 45 dakika
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir