Dinkel Dark Polen

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ DİNKELLİ ve LUBECA IVORY COAST %58 – LUBECA GHANA %85 ile çalışılmış

Dinkel Dark Polen

Pandispanya:

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ DİNKELLİ: 0,200 kg
  • Yumurta: 0,140 kg
  • Su: 0,045 l
  • Toplam ağırlık: 0,385 kg

 

  • Karıştırma süresi: 5– 7 dakika
  • Uygulama: Tüm malzemeler orta devirde çırpılarak, çembere doldurulur. Fırın sıcaklığı: 175 – 185 °C
  • Pişirme süresi: Yaklaşık 30 dakika

Polen Krema (%10 Polen):

  • LUBECA IVORY COAST %58: 0,175 kg
  • Lubeca GHANA %85: 0,050 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,175 kg
  • Tereyağı: 0,020 kg
  • Polen: 0,045 kg
  • Tam Yağlı süt: 0,060 l
  • Toplam Ağırlık: 0,450 kg

 

  • Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ısıtılır ve LUBECA IVOR COAST %58, LUBECA  GHANA  %85  ve  tereyağı  eklenerek  karıştırılır.  Farklı  bir kapta önceden ısıtılmış süt içerisine polen çözdürülüp, ilk karşıma eklenir ve karışım soğumaya bırakılır. +5 / +15°C aralığında kullanılır.

 

Hindistan Cevizi Dolgu 

  • MELLA MAESTRO: 0,100 kg
  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29: 0,080 kg
  • Hindistan Cevizi Sütü: 0,050 l
  • Hindistan Cevizi Tozu: 0,020 kg
  • Jelatin Kitlesi: 0,020 kg
  • Toplam Ağırlık: 0,270 kg

 

  • Uygulama : MELLA   MAESTRO    ve    hindistan    cevizi    sütü    ısıtılıp, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve hindistan cevizi tozu ve jelatin kitlesi ilave edilip karıştırılır. Karışım 0,6 – 0,8 mm kalınlığında çerçevelere dökülerek soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra arzu edilen şekiller kesilerek kullanılır.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir