Dinkel Chia Roll

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ DİNKELLİ ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ile çalışılmış

Dinkel Chia Roll

Pandispanya

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ DİNKELLİ : 0,500 kg
  • Yumurta : 0,350 kg
  • Su : 0,100 l   
  • Toplam Ağırlık : 0,950 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 – 7 dakika
  • Uygulama : Tüm malzemeler hızlı devirde çırpılarak, 40*60 tepsilere dökülür.
  • Fırın Sıcaklığı : 175 – 185 °C
  • Pişirme Süresi : Yaklaşık 15 dakika

Krema:

  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,200 kg
  • MAESTRO : 0,200 l
  • Tereyağı : 0,035 kg
  • Chia Tohumu : 0,025 kg
  • Tam Yağlı süt : 0,050 l   
  • Toplam Ağırlık : 0,520 kg

 

  • Fırın Sıcaklığı : 175 – 185 °C
  • Pişirme Süresi : 12 – 14 dakika
  • Uygulama : MELLA MAESTRO ısıtılır, LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve tereyağı eklenerek karıştırılır. Chia tohumu karışıma eklenir ve soğumaya bırakılır. Hazırladığımız ganaj +5/+15°C aralığında kullanılır
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir