Damla Sakızlı Ganaj

LUBECA WEISSE SCHOKO %29 BEYAZ ÇİKOLATA ile çalışılmış

Damla Sakızlı Ganaj

  • MELLA GOURMET WHIP : 0,150 kg
  • Sorbitol : 0,005 kg
  • Dexstroz : 0,010 kg
  • Damla Sakızı : 0,002 kg
  • Glikoz : 0,040 kg
  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,300 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,502 kg

 

  • Uygulama:  MELLA GOURMET WHIP, sorbitol, dexstroz, glikoz, damla sakızı 85⁰ C’ye kadar ısıtılır ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 eklenir. blender da 1 dakika homojen edilir. 26⁰ C - 28⁰ C’ye geldikten sonra çikolata kabuklarına doldurulur.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir