Craft Malz Baget

CRAFT MALZ, IREKS RUSTICO ve PANIMALTIN ile çalışılmış

  • Buğday unu : 10,000 kg
  • CRAFT MALZ : 0,500 kg
  • PANIMALTIN : 0,400 kg
  • IREKS RUSTICO : 0,400 kg
  • Tuz : 0,200 kg
  • Maya : 0,040 kg
  • Su, yaklaşık : 6,500 l
  • Toplam ağırlık : 18,040 kg

 

  • Yoğurma süresi : 2+10 dakika
  • Hamur sıcaklığı : 22-24 °C 
  • 1. Fermantasyon : 5 dakika
  • Hamur ağırlığı : 0,320 kg
  • İşleme şekli : Baget,
  • Fırın sıcaklığı : 240 – 230  °C 
  • Pişirme süresi : 22 – 24   dakika
  • Uygulama : Hamur dinlendikten sonra parçalanır ve işlenerek +4 derece dolapta 16 – 18 saat fermante edilir .
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir