Cocosnow Quark

MELLA COCOSNOW MİKSİ, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, MELLA MAESTRO ve ile çalışılmış

Cocosnow Quark

Kek :

  • MELLA COCOSNOW MİKSİ : 0,500 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,250 kg
  • Ayçiçek Yağı : 0,100 l
  • Su : 0,113 l
  • Toplam Ağırlık : 0,963 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika orta devirde
  • Fırın Sıcaklığı : 200 °C – 210 °C
  • Pişirme Süresi : 12 – 14   dakika
  • Uygulama : MELLA COCOSNOW MİKSİ çırpılmış yumurta beyazına eklenerek, Ayçiçek yağı ve su ile birlikte çırpılarak çemberlere doldurulur.


Krema :

  • MELLA MAESTRO : 0,800 kg
  • Quark : 0,550 kg
  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,300 kg
  • Şeker : 0,240 kg
  • Yumurta Sarısı : 0,080 kg
  • Süt : 0,320 kg
  • Hindistan Cevizi : 0,060 kg
  • Limon Suyu : 0,030 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,030 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,350 kg

 

  • Uygulama : MELLA MAESTRO ve quark orta devirde 2-3 dakika çırpılır. Süt kaynatılarak, sırasıyla şeker, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, Hindistan cevizi ve yumurta sarısı ilave edilerek karıştırılır. Son olarak limon suyu ve jelatin ilave edilir. MELLA COCOSNOW MİKSİ 2 pat olarak kesilir. Pasta çemberi içerisine her katın arasına eşit miktarda krema doldurularak 2 kat dolum yapılır. Dondurulduktan sonra çemberden çıkarılan pasta, kenarı kuvertür çikolata ve üzeri iç kreması ile isteğe göre dekore edilir. 
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir