MELLA COCOSNOW MİKSİ, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, MELLA MAESTRO ve ile çalışılmış
Kek :
MELLA COCOSNOW MİKSİ : 0,500 kg
Yumurta Beyazı : 0,250 kg
Ayçiçek Yağı : 0,100 l
Su : 0,113 l
Toplam Ağırlık : 0,963 kg
Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika orta devirde
Fırın Sıcaklığı : 200 °C – 210 °C
Pişirme Süresi : 12 – 14 dakika
Uygulama : MELLA COCOSNOW MİKSİ çırpılmış yumurta beyazına eklenerek, Ayçiçek yağı ve su ile birlikte çırpılarak çemberlere doldurulur.
Krema :
MELLA MAESTRO : 0,800 kg
Quark : 0,550 kg
LUBECA WEISSE SCHOKO %29 : 0,300 kg
Şeker : 0,240 kg
Yumurta Sarısı : 0,080 kg
Süt : 0,320 kg
Hindistan Cevizi : 0,060 kg
Limon Suyu : 0,030 kg
Yaprak Jelatin : 0,030 kg
Toplam Ağırlık : 2,350 kg
Uygulama : MELLA MAESTRO ve quark orta devirde 2-3 dakika çırpılır. Süt kaynatılarak, sırasıyla şeker, LUBECA WEISSE SCHOKO %29, Hindistan cevizi ve yumurta sarısı ilave edilerek karıştırılır. Son olarak limon suyu ve jelatin ilave edilir. MELLA COCOSNOW MİKSİ 2 pat olarak kesilir. Pasta çemberi içerisine her katın arasına eşit miktarda krema doldurularak 2 kat dolum yapılır. Dondurulduktan sonra çemberden çıkarılan pasta, kenarı kuvertür çikolata ve üzeri iç kreması ile isteğe göre dekore edilir.