Chia Grissini

REX CHIA ile çalışılmış

  • Buğday unu : 1,000 kg
  • REX CHIA : 0,500 kg
  • Zeytinyağ : 0,200 kg
  • Tuz : 0,025 kg
  • Maya : 0,050 kg
  • Su yaklaşık : 0,650 l   
  • Toplam ağırlık : 2,425 kg

 

  • Yoğurma süresi :  3 + 5 dakika, spiral yoğurucu
  • Hamur sıcaklığı : 28 – 30 °C
  • 1. Fermantasyon : 20 dakika
  • Hamur ağırlığı : 2,425 kg
  • Ara dinlendirme : 10 dakika
  • İşleme şekli : Burgu (Twist)
  • Uygulama : Hamur 2,4 mm açılır, ardından hamurun üzerine su püskürtülür. Is-lanmış hamur yüzeyine topping karışımı serpilir. 5 mm olarak kesilir ve istenilen uzunlukta burgu yapılır. 
  • Topping : Beyaz susam, keten tohumu, ayçekirdek içi, kabak çekirdeği içi karışımı
  • 2. Fermantasyon : Yok
  • Fırın sıcaklığı :160 °C
  • Pişirme süresi :18 dakika

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir