Chia Bagel

REX CHIA ile çalışılmış

  • Buğday unu : 3.750 kg
  • REX CHIA : 3.750 kg
  • Buğday irmiği : 2.500 kg
  • Margarin : 0.700 kg
  • Kristal şeker : 0.300 kg
  • Süt tozu : 0.150 kg
  • Tuz : 0.150 kg
  • Maya : 0.300 kg
  • Su, yaklaşık : 5.800 l  
  • Toplam ağırlık : 17.400 kg

 

  • Karıştırma süresi : Yaklaşık 4+ 7 dakika
  • Hamur sıcaklığı : Yaklaşık 24° C
  • 1.Fermantasyon : Yaklaşık 10 dakika 
  • Hamur ağırlığı : 0.070 kg
  • Ara dinlendirme :  Yaklaşık 10 dakika
  • İşleme şekli : Bagel simit
  • 2.Fermantasyon : Yaklaşık 50 dakika
  • Fırın sıcaklığı : 220° C - 200° C İlk pişirme sıcaklığı 200° C dir. Yaklaşık 4 litre buhar verilir ve bageller 4 dakika boyunca buhar ile pişirilir. Ardından fırından çıkartılır ve 10 dakika dinlendirilir. Son pişirme 220° C, 4 litre buharla beraber yaklaşık 19 dakika pişirilir.
  • Pişirme süresi : Yaklaşık 19 dakika

 

  • Uygulama : Karıştırma süresinden sonra, hamur 0,070 kg olarak kesilir, yuvarlanarak ara dinlendirmeye bırakılır. Ardından yuvarlanmış hamur parça-larının ortasına delik açılarak tavalara dizilir ve 2.Fermantasyona bı-rakılır.
    Süsleme: Chia tohumu 
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir