Cappuccino Turta

MELLA MONTENEGRO MİKSİ, LUBECA IVORY COAST %55, MELLA MAESTRO ve GOLDEN JÖLE KARAMEL ile çalışılmış

Cappuccino Turta

Taban hamuru :

  • MELLA MONTENEGRO MİKSİ : 0,500 kg
  • Tereyağı : 0,150 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,650 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 5 - 6 dakika orta devirde
  • Hamur Ağırlığı : İsteğe göre
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C – 190 °C
  • Pişirme Süresi : 15-18 dakika
  • Uygulama : MELLA MONTENEGRO MİKSİ crumble çemberlerin tabanına isteğe göre dökülür.


Cappucino Krema :

  • Su : 0,270 kg
  • Çekilmiş Kahve : 0,030 kg
  • LUBECA IVORY COAST %55 : 0,230 kg
  • Esmer Şeker : 0,230 kg
  • Yumurta Sarısı : 0,100 kg
  • Yumurta Beyazı : 0,100 kg
  • MELLA MAESTRO (çırpılmış) : 0,400 kg
  • Yaprak Jelatin : 0,025 kg
  • Toplam Ağırlık : 1,975 kg

 

  • Uygulama : Çekilmiş kahve sıcak suda eritilir ve LUBECA IVORY COAST %55 eklenir. Daha sonra yumurta sarısı şeker miktarının yarısı eklenerek çırpılır ve karışıma eklenir. Ardından yumurta beyazı ile kalan şeker miktarı çırpılarak oluşturulan mereng karışıma eklenir. Çırpılmış MELLA MAESTRO ile jelatin karışıma eklenir ve homojen yapı oluşana kadar karıştırılır.

Kaplama Sos

  • GOLDEN JÖLE KARAMEL : 0,500 kg
  • Glikoz Şurubu : 0,200 kg
  • Krema Yağı : 0,050 kg
  • Su : 0,050 l
  • Yaprak Jelatin : 0,015 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,580 kg

 

  • Uygulama : GOLDEN JÖLE KARAMEL, glikoz şurubu ve krema yağı ısıtılır. Daha sonra su içerisinde eritilmiş jelatin eklenerek karıştırılır.

 

 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir