Blond Frambuazlı Stick Çikolata

LUBECA WHITE CARAMEL ile çalışılmış

Crunch Bisküvi

  • Petibör Bisküvi : 0,150 kg
  • LUBECA SNC/SG %10 KAKAOLU FINDIK KREMASI: 0,270 kg 
  • LUBECA WHITE CARAMEL : 0,075 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,495 kg

 

  • Uygulama : LUBECA WHITE CARAMEL temperlenir sonra LUBECA SNC/SG %10 KAKAOLU FINDIK KREMASI ve petibör bisküvi ile karıştırılır. Silikon kalıpların içine doldurulur.

Frambuazlı Jel

  • Frambuaz Püresi : 0,375 kg
  • Sorbitol : 0,010 kg
  • Dexstroz : 0,060 kg
  • Pektin : 0,003 kg
  • Toz Şeker : 0,250 kg
  • Toplam Ağırlık : 0,698 kg

 

  • Uygulama : Tüm malzemeleri bir tencerede 104⁰ C’ye kadar kaynatılır. Soğuduktan sonra Stick silikon kalıpların içine 5 gram damlacık olarak eklenir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir